Jeg blir pirret!

Når jeg ser et bygg som er moderne, lekent, med flotte former, linjer, som overrasker meg, og som pirrer min nysgjerrighet, så gleder jeg meg til å få enda mer sanseopplevelser når jeg går inn i bygget. Selvsagt nyter jeg selve arkitekturen og eksteriøret i seg selv, men bygget står allevel der som en fristelse og forteller at: Her skjer det noe spennende, nyskapende, lekent, kom inn, kom inn...  

Her er et barnehagebygg som for meg roper ut : Se her, her skjer det noe spennende!!

 

 

 

 

 

Jeg har faktisk vært der, selvfølgelig har jeg det, jeg har smugtittet inn vinduene en kveld jeg var ute på rusletur, og jeg var spent, og mer enn det, jeg var faktisk helt gira på å se det skom skulle møte meg, som var dette:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg sier ikke mer om det, men hva var det jeg ventet meg? Hva hadde dere ventet dere? Hva var det bygget fristet med og som jeg trodde jeg skulle få se? Noe sånt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg blir allikevel veldig inspirert når jeg ser slike eksempler som den flotte øverste barnehagen. Da kribler jeg etter å dra ut å lage lekne rom for barn, rom som samsvarer med tiden vi lever i, og byggene de er en del av, og lage enda mer møbler for barn i moderne design. Så da gjør jeg det, etter å ha pauseblogget er det tilbake til arbeidet her! God helg på dere alle! :)